Türkiye’de Kayseri‘mizin Develi ilçesinde yetişen oldukça besleyici, doğal; pirinç ve bulgur arası lezzette özel bir tahıldır.
Develi Gacer’imizin coğrafi ticaret tescili de alınmıştır.
Buğdayın atası olarak bilinen en eski buğdaylardan biri olan GACER sağlıklı beslenmek isteyenlerin öncelikli tercihleri arasına girdi. Bunun sebebi on bin yıllık geçmişi ve değişmeyen kromozom yapısıyla GDO’ya meydan okumasıdır. Dayanıklı yapıdaki GACER buğdayından öğütülmesi dışında başka bir işlem görmeden hazırlanan GACER unu lif ve protein içeriğinin zengin olması, glisemik indeksinin düşük olması, yüksek antioksidan içeriği ile öne çıkan GACER buğdayı ürünleri, anneler ve bebekleri için süt artırıcı özelliğinin yanı sıra içeriğindeki yüksek folik asitin faydalarını da sunmaktadır. GACER buğdayının taş değirmenlerde öğütülmesi ile hazırlanan GACER ununu hiçbir katkı maddesi eklenmeden size ulaştırıyoruz.
Tamamen doğadan bulgur ve türevleri olarak işlem görmeden tencere girme özelliğinede sahiptir.
Çorbalarınızda, kurabiye ve keklerinizde, ekmeklerinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Çocuklarımızın damak tadını GACER unu ile oluşturmak sağlıklarına yapacağımız iyi bir yatırımdır.